Ugnsbakad ravioli med kronärtsskocka

04.05.2021

500 g ravioli

1 broccoli

2 dl grädde

1 tärning svamp- eller grönsaksbulojng

1 msk Dijonsenap

50 g riven parmesan

1 burk kronärtsskockshjärtan, marinerade

3 msk ströbröd

salt och peppar

Värm ugnen till 250 grader. Skär broccoli i mindre bitar. Koka ravioli. När 1 minut återstår av koktiden tillsätt broccoli. Häll av pasta och broccoli en spara 1 dl pastavatten. Koka upp pastavatten (1 dl), grädde, senap, buljong, salt och peppar. Häll i pasta och broccoli. Koka i ca 1-2 minuter. Lägg allt i en ugnsform. Blanda parmesan, kronärtsskocka och ströbröd i en skål. Strö detta över pastan. Tillaga i ugnen i 12-14 minuter. Servera med en sallad.