Ugnsbakad ravioli med kronärtsskocka
04.05.2021
500 g ravioli
1 broccoli
2 dl grädde
1 tärning svamp- eller grönsaksbulojng
1 msk Dijonsenap
50 g riven parmesan
1 burk kronärtsskockshjärtan, marinerade
3 msk ströbröd
salt och peppar
Värm ugnen till 250 grader. Skär broccoli i mindre bitar. Koka ravioli. När 1 minut återstår av koktiden tillsätt broccoli. Häll av pasta och broccoli en spara 1 dl pastavatten. Koka upp pastavatten (1 dl), grädde, senap, buljong, salt och peppar. Häll i pasta och broccoli. Koka i ca 1-2 minuter. Lägg allt i en ugnsform. Blanda parmesan, kronärtsskocka och ströbröd i en skål. Strö detta över pastan. Tillaga i ugnen i 12-14 minuter. Servera med en sallad.